Rex of Loil 

Welkom op onze website Rex of Loil. Wij hebben een kleinschalige hobby Cattery. Op deze website kunt u de belangrijkste informatie vinden rondom de cattery, het ras, de poezen en kittens. Onze kittens groeien op in huiselijke kring. Zij maken kennis met mensen, katten, en geluiden van buitenaf, wat ze tot zeer sociale kittens maakt

 

In Mei 2022 hopen wij twee nestjes van onze Cornish rex poezen te verwachten.

 

Ik vind het fijn als u goed onderzoek wilt doen en stel dus gerust al uw vragen. Er is namelijk veel aanbod te vinden maar niet iedereen is betrouwbaar. 

 

Het doel van onze Cattery is het fokken van gezonde, sociale, lieve kittens. Wij testen al onze dieren via een bloedonderzoek bij de dierenarts op FeLV en FIV, dus ook de dekkater is volledig getest. Hiervan hebben we certificaten als bewijs. Uiteraard sluit dit niet alles uit en is dit geen garantie dat uw kitten niet ziek kan worden. Echter is hierdoor de kans beperkt. Wij werken met stambomen, contracten en beschikken over alle juiste inschrijvingen en formulieren.

 

Wij zijn ingeschreven bij kattenvereniging Mundikat. De vereniging is aangesloten bij de FIFe, de Féderation Internationale Féline, een overkoepelend orgaan waarbij 40 landen zijn betrokken. Mundikat is een stamboek voerende vereniging. Dit betekent dat de vereniging verantwoordelijk is voor het vastleggen van de afstammingsgegevens van alle raskatten die door de Mundikat leden worden gefokt.

 

Heeft u interesse in een kitten van Rex of Loil of wilt u op de wachtlijst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een kitten gereserveerd? Dan houden wij u op de hoogte d.m.v. foto’s en berichtjes. Zie meer filmpjes en video's op facebook en Instagram.

 

Facebook:                                          facebook.com/Rex.of.loil

Instagram naam                              Cattery.rex.of.loil.cornishrex

Instagram gebruikersnaam         Cornish.Rex.rex.of.loil

 

Via de onderstaande buttons gaat u direct naar facebook / instagram / whatsapp